Posljednja ljubav bojnika Pettigrewa Helen Simonson

ISBN:

Published:

Paperback

340 pages


Description

Posljednja ljubav bojnika Pettigrewa  by  Helen Simonson

Posljednja ljubav bojnika Pettigrewa by Helen Simonson
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, audiobook, mp3, ZIP | 340 pages | ISBN: | 8.42 Mb

Bojnik Ernest Pettigrew, čestiti Englez i udovac, utjelovljenje je dužnosti i ponosa. Nakon prerane smrti mlađeg brata Bertieja, bojnik ulazi u bitku za antiknu sačmaricu, dio kompleta koji je otac razdijelio braći. No, Bertiejeva je udovica ne želiMoreBojnik Ernest Pettigrew, čestiti Englez i udovac, utjelovljenje je dužnosti i ponosa. Nakon prerane smrti mlađeg brata Bertieja, bojnik ulazi u bitku za antiknu sačmaricu, dio kompleta koji je otac razdijelio braći.

No, Bertiejeva je udovica ne želi vratiti, brzo shvaćajući njezinu vrijednost. Dok bi bojnik htio ponovno spariti puške iz poštovanja prema tradiciji, njegov sin Roger, mladi materijalist koji nije usvojio ni trunku očeva sustava vrijednosti, htio bi ih prodati za lijepu svotu.Usred borbe za vatreno oružje, naš će junak otkriti neočekivanu saveznicu i izvor utjehe u svojoj susjedi pakistanskog porijekla, Jasmini Ali, vlasnici seoskog dućana.

Premda na prvi pogled Pettigrew i Ali nemaju ništa zajedničko, uskoro će otkriti da su u onome najbitnijem srodne duše…Helen Simonson predstavila se svjetskoj čitateljskoj publici ovom oporom, ali i optimističnom komedijom manira kao spisateljica s pripovjednim rasponom, stilskim umijećem i elegancijom prave veteranke. Spisateljičina istančana opisna proza obavija čitatelja poput topla ogrtača, koji je na hrvatskom istkala prevoditeljica Adela Kućar Marković, a izuzetnu ljepotu romana prikladno je na naslovnoj stranici prikazala Marina Leskovar.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Posljednja ljubav bojnika Pettigrewa":


artsyfran.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us